Good chocolate for good people

alterecometre-couple

Zoveel mensen, doen zoveel goeds! Dag in, dag uit, hun handen vol aan goed doen. Zij zijn elke dag de wereld aan het verbeteren, door de juiste keuzes te maken. Door de fiets te pakken, het huis te verduurzamen met LED-licht, geen vlees te eten, een boom bij te planten om maar iets te noemen. 

Bij Alter Eco noemen we deze mensen: good people. Een groep waar we graag bij horen. En graag ons best voor doen, met onze 100% biologische, vegan en fairtrade chocolade. Zo belonen wij goed doen, graag met onze goede chocolade. En dragen we op die manier, twee steentjes bij. #goodchocolateforgoodpeople

Om de mensen die hun handen vol hebben aan goed doen, zoals Sophie, Tom en Felicia te belonen, bedachten we de choco-carrier. Een bijzonder handige wannahave waarmee zij goed blijven doen, maar toch kunnen blijven genieten van chocolade, goede en heerlijke Alter Eco chocolade. Goed zeg.

Als je goed kijkt zijn er zoveel mensen die goed doen! We zochten ze op Instagram en beloonden hen persoonlijk met een choco-carrier en natuurlijk, genoeg Alter Eco chocolade. Het mooie is: zij delen op hun beurt weer een choco-carrier uit. Dus wees er snel bij!

Over Instagram gesproken: volg jij Alter Eco Benelux al?