samen op zwart voor een leefbare planeet
wij deden mee op 25 maart om 20:30.

Couples_violet - Copy

De tijd dat we zorgeloos konden snoepen van de aarde is voorbij. Een bittere waarheid waar we op 25 maart tijdens Earth Hour wereldwijd bij stilstaan. Niet voor niets zetten wij ons keihard in om de productie van chocolade eerlijk, biologisch en transparant te maken en daarnaast bij te dragen aan het herstel van de natuur. Zo kan jij als chocoladeliefhebber maximaal blijven genieten, maar wel met zo min mogelijk impact!

Afgelopen zaterdag 25 maart om 20:30 riepen wij je op om samen met alle deelnemers aan Earth Hour een uur lang de lichten uit te doen en onder het genot van kaarslicht een stuk bewuster te genieten van je favoriete treat. Een kleine individuele actie om aandacht te vragen voor het beschermen van ons klimaat en de natuur, maakt veel los wanneer we dit op massaal niveau doen. Daarom riepen we iedereen op stil te staan bij een bewuster leven met de lichten uit en een stukje pure Alter Eco chocola in de hand. Snoepen zonder te snoepen van de aarde it is.

Kies daarom eens voor de betere opties in het schap: vegan, fairtrade én 100% biologische chocolade zoals die van Alter Eco. Bij Alter Eco stellen we eerlijke handel, biologische landbouw, milieubescherming en transparantie voorop in alles wat we doen.

Samen maken we het verschil: small pleasures make a big difference.

We deden dit gelukkig niet alleen! Onder andere Jennie, Sytse, Saskia, Stephanie en Nicola steunden ons in deze actie.